Τσιώλης: «Έχασε την έκπληξη ο Βόλος, επιτακτική ανάγκη ο φορ για Άρη»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Για το παιχνίδι του Άρη με το ΝΠΣ Βόλο μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποδόσφαιρο την εποχή του κορωνοϊού; «Το ποδόσφαιρο μας επέτρεψε να ξεφύγουμε. Ευτυχώς που είναι και αυτά. Φαντάζεστε να μην είχαμε ποδόσφαιρο; Είναι μια διέξοδος για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Βλέπουμε ρυθμό και συνοχή στο σύστημα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και μια νέα πρόκληση».

Για τον Άρη: «Ρεαλιστικά θα έρθει και η ήττα. Οι άνθρωποι το είχαν περάσει αυτό, ότι δηλαδή κάποια στιγμή θα υπάρξει μια ήττα. Μου έκανε εντύπωση πως προσέγγισαν το παιχνίδι στη Λαμία. Ήταν προβληματικός να φέρει την μπαλα στην επίθεση. Πριν προλάβει να μπει, έχανε με 2-0. Ο αγωνιστικός χώρος έπαιξε ρόλο. Αν είχα μια ομάδα έχει τόσο υψηλούς στόχους, θα το προσέγγιζα με δύο υψηλά φορ. Είχε πολλά νερά και δεν μπορούσε να παίξει στην αντεπίθεση. Θα έπρεπε να μην αφήσει τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή».

Για το Άρης - Βόλος: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που παίζει παρόμοια με τον Άρη. Έχουν κοινά χαρακτηριστικά οι δύο ομάδες. Ο Βόλος πιέζει καλά, έχει κοντά τις γραμμές και θέλει μεγάλη προσοχή από πλευράς του Άρη. Όταν χάνει την μπάλα θα πρέπει να προσέχει. Όταν την έχει θα πρέπει να παίξει γρήγορα και οι επιθετικοί να παίξουν κοντά στην περιοχή. Ο Βόλος έχει δύναμη στο πρεσάρισμα, ο Άρης οφείλει να παίξει γρήγορα».

Για την απουσία του Ουάρντα: «Είναι ένας παίκτης σόλο παιχνίδι. Επικεντρώνεται το παιχνίδι πάνω σε αυτό αλλά ο Βόλος δεν φτιάχτηκε πάνω του. Έχει δουλεμένη ομάδα αλλά έχει χάσει την έκπληξη ο Βόλος».

Για ανάγκη επιθετικού στον Άρη: «Επιτακτική ανάγκη για φορ στον Άρη. Έπρεπε να είχε έρθει χθες. Για παράδειγμα στη Λαμία θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη περιοχής».

Για Ιωάννου: «Είναι καλός, γρήγορος και είναι αριστεροπόδαρος που χρειάζεται ο Άρης. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.