Τσιώλης: «Αυτός είναι ο ρόλος μου στον ΑΟ Μυκόνου, σύγχρονος χαφ ο Σάσα»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο έμπειρος προπονητής στο Metropolis 95.5 για τη συνεργασία του με τον ΑΟ Μυκόνου και την εξαιρετική φετινή πορεία του Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε:

Για τη συμφωνία του με τον ΑΟ Μυκόνου: «Έχω μια προσωπική σχέση με τον πρόεδρο της Μυκόνου και μου ζήτησε να έρθω να βοηθήσω περισσότερο σαν τεχνικός σύμβουλος. Καμία φορά ένας επαγγελματίας προπονητής ανάλογα με το ποιος διοικεί, θα πάει και εκτός Super League. Είναι μια κατηγορία άνω κάτω. Ήρθα να βοηθήσω στην προπονητική διαδικασία. Ο κ. Παχατουρίδης είναι ο προπονητής και εγώ συνεργάτης. Ούτε στον πάγκο θα καθίσω, ούτε συμβόλαιο έγινε».

Για τη διαχείριση του ρόστερ του Άρη από Ένινγκ και Μάντζιο: «Έγκειται στο πώς κάθε τεχνικός διαχειρίζεται το υλικό. Κάποιος που πάει με 12-14 παίκτες, ποντάρει στην ομοιογένεια. Κάποιοι δουλεύουν με περισσότερους ποδοσφαιριστές. Αυτό κάνει σήμερα ο κ. Μάντζιος. Σίγουρα ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι καλός. Όταν η ομάδα έχει επιτυχή αποτελέσματα μπορεί να γίνει διαχείριση των παιδιών που δεν παίζουν και στην πρώτη ευκαιρία τους βάζει ξανά στο σύνολο. Όλοι θέλουν να παίζουν αλλά έτσι όπως έχει αλλάξει η προπονητική, φαίνεται ποιοι μπορούν να στηρίξουν το σύστημα. Τα αποτελέσματα στηρίζουν έναν τεχνικό και έτσι υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια».

Για τον Λούκας Σάσα: «Έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου ποδοσφαιριστή. Σουτάρει καλά, πατάει περιοχή. Είναι η νέα τακτική προσέγγιση που έχουνε τα χαφ, δεν είναι στατικοί. Μου κάνει εντύπωση η αγωνιστική πειθαρχία, το πάθος λες και είναι χρόνια στον Άρη».

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.