Τσιόγκας: «Τα παιδιά είναι σε αδιέξοδο, υπάρχει έκθεση απο παιδοψυχολόγο»

Metrosport Team07 Μαΐου 2020

Αίτημα να ανοίξουν οι αθλητικοί χώροι νωρίτερα από το αναμενόμενο κατέθεσε η Ένωση Αθλητικών Κέντρων. Ο πρόεδρος των αθλητικών κέντρων, Νίκος Τσιόγκας, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστήριξε ότι υπάρχουν χώροι που μπορεί όποιος θέλει να αθληθεί με ασφάλεια και τόνισε ότι ο κύριος στόχος της ενέργειας αυτής είναι τα παιδιά, που βρίσκονται εγκλωβισμένα στο σπίτι. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σεβόμαστε τους υγειονομικούς κανόνες και όλες τις άλλες προϋποθέσεις που υπάρχουν.. Η διαφορά μας είναι ότι μπορούμε να απευθυνόμαστε σε μεγάλους χώρους. Ένα γήπεδο 5Χ5 είναι 800 μέτρα. Εμείς θα βάλουμε ένα παιδί σε 80 μέτρα. Το παιδί υποφέρει στο σπίτι. Τα παιδιά είναι σε αδιέξοδο. Ζουν καταστάσεις που τα φέρνουν σε δύσκολες θέσεις. Έχουμε και μια έκθεση από την παιδοψυχολόγο μας σχετικά. 

Στους χώρους μας αθλούνται πάνω από 20.000 παιδιά. Δέχθηκα τηλέφωνο από τον κ. Αυγενάκη. Συζητήσαμε το θέμα. Η άποψη του ήταν ότι το θέμα είναι υγειονομικό και θα πρέπει να δοθεί από εκεί το πράσινο φως. Θέλουμε να ανοίξουμε νωρίτερα καθώς έχουμε χώρους που μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια και κυρίως να βοηθήσουμε τα παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.