Τσιόδρας: «Φοβάμαι τον θάνατο, αλλά ελπίζω σε μια άλλη ζωή»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2020

«Η Ελλάδα είναι ασφαλής» διαβεβαιώνει σε συνέντευξή του ο Σωτήρης Τσιόδρας περίπου ενάμιση μήνα μετά το «αντίο» του από τις καθημερινές ενημερώσεις. 

 «Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην κάμερα, το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι πρέπει να πω την αλήθεια απέναντι στον κόσμο (όπως ήταν γνωστή εκείνη τη στιγμή) και ότι είμαι μέρος του όλου. Όλο αυτό ήταν τεράστιο βάρος και μεγάλη ευθύνη. Κοινωνική ευθύνη όχι ατομική, γιατί πάντα σκέφτεσαι μήπως πεις κάτι που δεν ερμηνευτεί σωστά ή που θα παρεξηγηθεί…», αναφέρει χαρακτηριστικά  ο Τσιόδρας, επισημαίνοντας πως δεν είναι δύσκολο να παρεξηγηθεί κάποιος που εκτίθεται τόσο πολύ στην τηλεόραση. 

 Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και για την στιγμή που λύγισε μπροστά στην κάμερα: «Οι δηλώσεις μου για τους ηλικιωμένους ήταν μέσα από την καρδιά μου, αλλά ταυτόχρονα εξέφραζαν και την επιστημονική μου επιθυμία και τη δυνατότητα που έβλεπα ότι υπήρχε να τους προστατεύσουμε. Άρα ήταν ένα πάντρεμα των δύο. Μίλησε η καρδιά μου. Και θέλω να πιστεύω ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που ήταν στη θέση μου μιλούσαν με παρόμοιο τρόπο». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.