Τσινιάρης: «Πολύ καλές οι κινήσεις του Κλάτενμπεργκ»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2020

Στη σωστή κατεύθυνση είναι οι ενέργειες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τους Έλληνες διαιτητές σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσινιάρη.

Ο πρώην διαιτητής μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τα μέτρα που παίρνει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής για την προστασία των Ελλήνων διαιτητών.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Τσινιάρης δήλωσε:

Για τα μέτρα που παίρνει ο Κλάτενμπεργκ: «Πολύ καλές κινήσεις. Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει με το φακέλωμα ή τι μπορεί να κάνει η UEFA σε περιπτώσεις όπως του Θανάση Τζήλου. Από τη στιγμή που ήξεραν και ονόματα και δεν έγινε τίποτα. Πάντως είναι καλό γιατί ίσως μειωθούν τέτοια περιστατικά».  

Για τις εισβολές παραγόντων: «Κάθε χρόνο μας ζητούσαν το ποινικό μας μητρώο. Αν ζητούσαν από τους παράγοντες, ποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να είναι στο ποδόσφαιρο; Το σύστημα του ποδοσφαίρου προστατεύει αυτούς που θέλει».  

Για το ότι ο Ολυμπιακός αμφισβητεί την τεχνολογία: «Λάθη θα γίνονται ακόμη με το VAR, το έχουμε δει και σε ξένα πρωταθλήματα. Αμφισβητούμε μια φάση για να πάρουμε κάτι σε άλλο παιχνίδι. Είναι μια τακτική που πρέπει να σταματήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.