Τσίμπησε βαθμό στο φινάλε στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2020

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Κρητικοί κρατούσαν το τρίποντο μέχρι την τελευταία επίθεση του αγώνα στην οποία ο Φεντερίκο Μακέντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν και έσωσε τον βαθμό για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Στάρτζεον, σε προσπαθεια που ξεκίνησε από λάθος του Χατζηγιοβάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και στο 49΄ισοφάρισε με τον Καρλίτος.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» είχαν την μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή αλλά ο Μακέντα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάτερμαν στο πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα από τον Μεγιάδο.

Ο άσος του ΟΦΗ ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του στο 77’ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν το τρίποντο, ο Μακέντα μετά από λάθος του Ουές έγραψε με κεφαλιά το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (73’ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος (73’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (80’ Γιάννου), Σαρδινέρο (88’ Βαφέας), Γρίβας.  

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Σάντσες (87’ Πούγγουρας), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (62’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (70’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Μπουζούκης (88’ Καμπετσής), Καρλίτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.