«Τσιμπιόντουσαν» με τις επιλογές του Φερέιρα

Γιώργος Καστάνης05 Φεβρουαρίου 2020

Θέμα συζήτησης στους διοικητικούς εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, αποτέλεσαν οι επιλογές του Φερέιρα για το βασικό σχήμα που παρέταξε προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Κάποιοι “τσιμπιόντουσαν” και μονολογούσαν πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, πριν από την έναρξη του αγώνα. Υπήρχαν και οι πιο ψύχραιμοι που περίμεναν να δουν τα αποτελέσματα.

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης και της δεύτερης ήττας του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, οι “εσωτερικές φωνές” έγιναν πιο έντονες. Μάλιστα ανώτατο στέλεχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έλεγε με νόημα: “Η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να δημιουργεί φάσεις για γκολ. Αντί αυτού είδαμε ένα σχήμα που είχε έμφαση στην αμυντική τακτική, λες και παίζαμε με αντίπαλο την… Μπαρτσελόνα. Υποτιμήσαμε τις δυνατότητές μας και υπερτιμήσαμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας”.

* Κάποιοι άλλοι, έλεγαν στα “πηγαδάκια”: “Οι παίκτες οφείλουν να βγάλουν αντίδραση, ακόμη κι αν δεν τους αρέσει η τακτική που τους ζητάει ο προπονητής να εφαρμόσουν στο γήπεδο. Για να πάρουμε ξανά το Πρωτάθλημα, πρέπει να εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ στο γήπεδο και όχι αυτός που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.