Τζιμπιλής: «Πρότυπο οπαδού ο Ερές, ποιες είναι οι δράσεις της Δομής για τον Αλκη»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Η Μακάμπι βρέθηκε στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Άλκης Καμπανός και το στέλεχος της Δομής «Εις το όνομα του Αλκη», Αλέξανδρος Τζιμπιλής, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επίσκεψη αυτή και τους στόχους της δομής. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επίσκεψη: «Έγινε μια επικοινωνία από έναν οπαδό της Μακάμπι, τον Ερές, που ζήτησε να παρευρεθούν στο μνημείο. Ήθελαν να τιμήσουν το παιδί. Το πιο σημαντικό σε αυτό είναι η ιστορία αυτού του οπαδού. Ο Ερές είναι οπαδός δύο ομάδων και σήμερα που συγκρούονται είναι διχασμένος στο ποια ομάδα θα υποστηρίξει. Δείχνει ότι μπορεί κάποιος να υποστηρίζει δύο ομάδες χωρίς μισαλλοδοξία. Είναι πρότυπο οπαδού». 

Για τη δομή: «Η δομή δημιουργήθηκε με συστατικό τον πόνο και την αμηχανία μετά τη δολοφονία. Ιδρύθηκε μια ομάδα που έκανε τον σύνδεσμο του πόνου με αποστολή να μην ξεχαστεί αυτή η δολοφονία και να γίνει πρότυπο αλλαγής, να δημιουργήσουμε παρατηρητήριο και καταγραφής περιστατικών βίας και να προάγουμε το φίλαθλο πνεύμα και να αλλάξουμε την οπαδική κουλτούρα. Το επόμενο διάστημα θα συσπειρωθούμε με την πολιτική ηγεσία ώστε η 1η Φεβρουαρίου ως η ημέρα φιλάθλου και οπαδού. Ήταν όλοι σύμφωνοι και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.