Τσιμίκας: Τα δώρα με Σαλάχ και το... «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas!»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στον κλειστό κύκλο των αστέρων της Λίβερπουλ από το ευρύ κοινό, όμως ο Κώστας Τσιμίκας σίγουρα είναι ένας απο τους πιο αγαπητούς της εξέδρας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Στην καθιερωμένη ημέρα φιλάθλων της Λίβερπουλ, οι Σαλάχ, Βαν Ντάικ, Ματίπ και φυσικά ο Τσιμίκας, βγήκαν στους δρόμους και μοίρασαν δώρα σε παιδιά και ηλικιωμένους φίλους των Κόκκινων.

Ο ενθουσιασμός τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων υποστηρικτών της ομάδας του Κλοπ είναι απερίγραπτος, όταν αντικρίσαν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας στο κατώφλι των σπιτιών τους, όπως αποτυπώνεται στα βίντεο που κοινοποίησε ο επίσημος λογαριασμός του κλαμπ στα social media.




Ο Έλληνας άσος μάλιστα, έγινε αποδέκτης του θαυμασμού από μικρούς φίλαθλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι όταν τον εντόπισαν, άρχισαν να τραγουδούν ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της κερκίδας το  «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas», παρά το γεγονός πως ο τεράστιος σταρ της ομάδας , Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν παραδίπλα και κάλιστα θα μπορούσε να επισκιάσει με την παρουσία του τον Τσιμίκα, όπως πιθανότατα θα γινόταν με οποιονδήποτε άλλον παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.