Τσιμίκας: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα είμαι στον τελικό του CHL!»

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Μαΐου 2022

Η COSMOTE TV ταξίδεψε στην Αγγλία και βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους Τσιμίκα, Χέντερσον και Μίλνερ, ενόψει του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο (28/5, 22.00) στο Παρίσι. 

«Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι θα είμαι σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι τεράστιο. Εφόσον έχουμε φτάσει εδώ θέλουμε φυσικά να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Για μένα είναι όνειρο ζωής όπως και για την οικογένεια μου. Για εμάς ήταν πάντα η μεγαλύτερη διοργάνωση και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσω με αυτούς και όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να περάσει κάποια σκαλιά για να φτάσει στην κορυφή. Εγώ δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή. Θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. 

Με την σκληρή δουλειά κι αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Εγώ αυτό έκανα. Πίστευα στον εαυτό μου, δούλευα σκληρά και από τον Ολυμπιακό κι όλο αυτό με έφερε εδώ και είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι το κίνητρό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Άκη Ζήκο που θα βρίσκεται σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.