Τσιλούλης: «Φαβορί για το Κύπελλο η ΑΕΚ, δε θα το αφήσει εύκολα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης και μίλησε για την παραμονή της Λαμίας στη Super League 1 μετά τη συγκλονιστική αναμέτρηση με τον Ιωνικό το Σάββατο (13/5) στο γήπεδο της Νίκαιας.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης είπε για τη σωτηρία της Λαμίας: «Ήταν μια τεράστια παραμονή όπως ήρθε στην έδρα του Ιωνικού. Θέλω να ευχαριστήσω και τον υπέροχο κόσμο που μας περίμενε στη Λαμία για την υποδοχή, είχε αρχίσει από νωρίς να βγαίνει στους δρόμους. Έχοντας ηρεμήσει από τους πανηγυρισμούς την θεωρώ μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Ο τρόπος που προήλθε το δεύτερο γκολ μας προβλημάτισε. Αγχωθήκαμε, πιεστήκαμε αλλά ποτέ δεν υπήρξε απογοήτευση και αυτό ήταν μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Στο ημίχρονο το πιο σημαντικό που είπαμε είναι ότι δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα και να κάνουμε με την κατάθεση ψυχής που κάναμε. Τελικά, με τη βοήθεια του Θεού, ανατρέψαμε την κατάσταση».

Αν αδίκησαν τους εαυτούς τους στη διάρκεια της σεζόν: «Σίγουρα. Θεωρώ ότι στην ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο. Στην αρχή είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα αλλά έλειπε η νίκη. Μετά κάναμε μία κοιλιά που μας έφερε χαμηλά στη βαθμολογία. Σώσαμε την κατηγορία και ελπίζω αυτή η κατάσταση να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Ήταν, αν όχι το πιο δύσκολο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Πρωταθλήματα όχι μόνο για τον τίτλο και τον υποβιβασμό, ήταν πολλές ομάδες μέσα. Είχε ανατροπές και κράτησε το σασπένς για τους φιλάθλους μέχρι το τέλος».

Για τη μάχη του τίτλου: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ δίκαια κατέκτησε το Πρωτάθλημα, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ήταν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, έδειξε χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός έκανε κοιλιά μειώθηκε η διαφορά που είχε αποκτήσει και εκεί έχασε τον τίτλο. Με το νέο γήπεδο η ΑΕΚ απέκτησε ενέργεια και δίκαια ήταν η πρωταθλήτρια».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Όταν μιλάμε για τον τελικό δεν παίζει ρόλο η προηγουμένη πορεία, είναι ένα λιθαράκι αλλά όχι ο κύριος παράγοντας. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί αλλά και ο ΠΑΟΚ δε θα αφήσει εύκολα το παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν ήταν καλή σεζόν για τον ΠΑΟΚ και θα θέλει το τρόπαιο για να κλείσει καλά τη σεζόν».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Κωνσταντέλιας ήταν μια έκπληξη για όλους και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Να έχει υγεία και πιστεύω θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι ένα παιδί που τώρα τον μαθαίνουν οι ομάδες και οι αντίπαλοι και όσο παίζεις περισσότερο τόσο περιορίζεσαι. Θεωρώ ότι η ικανότητα του είναι υψηλού επιπέδου και θα βρει τρόπο να το διαχειριστεί. Είναι χαρά όλων να βλέπουν τέτοιους παίκτες να βγαίνουν στην Ελλάδα».

Πόσο θα μείνει στη Λαμία: «Είμαι 28 ετών και είμαι άνθρωπος που δένομαι στις ομάδες που πηγαίνω, δίνω τα πάντα γι αυτές. Το κλίμα είναι πολύ καλό, ο οργανισμός της Λαμίας δίνει μεγάλη υγεία και εύχομαι να συνεχίσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.