Τσίκινης: «Υπάρχει φάουλ στον Σάστρε, ο VAR θα μπορούσε να παρέμβει»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Ο Ηρακλής Τσίκινης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις διαιτησίες στα παιχνίδια της Κυριακής (21/4), τονίζοντας ότι υπάρχει φάουλ στον Σάστρε πριν το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχα πει, επειδή τον γνωρίζω τον Πορτογάλο, ότι είναι μέτριος προς κακός, με λίγες καλές διαιτησίες στο παλμαρέ του. Φάνηκε από τα σφυρίγματα του και από τον πειθαρχικό έλεγχο. Έβγαζε κάρτες εκεί που δεν έπρεπε και το αντίστροφο» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το πέναλτι είναι κυρίως στην κρίση του διαιτητή. Αυτός κρίνει αν το σπρώξιμο δικαιολογεί την πτώση. Στο δεύτερο γκολ θα μπορούσε να δοθεί φάουλ. Υπάρχει επαφή με τον Σάστρε και γι' αυτό πέφτει.

O VAR θα μπορούσε να παρέμβει, αλλά μάλλον είχε την ίδια άποψη με τον διαιτητή. Είναι κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στο Άρης-ΑΕΚ. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, αλλά μετά το ακύρωσε και έδωσε φάουλ. Στο πειθαρχικό συμφωνώ ότι ο Βεργέτης δεν ήταν καλός, κατά τα άλλα, όμως, δεν είχε μεγάλα λάθη».

«Επιρρεπής στις κάρτες»

Για τον Ντελαζό που θα σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Είναι καλός διαιτητής, αλλά επιρρεπής στις κάρτες. Μπορεί να βγάλει πολλές ή και καμία, έχει αστάθεια σε αυτόν τον τομέα. Παίζει παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα».

Για τον Ομπρένοβιτς, ο οποίος θα διευθύνει το Άρης-Ολυμπιακός: «Ο Σλοβένος είναι αμφιβόλου αξίας, δεν τον ξέρω καλά, αλλά όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Από εδώ και πέρα πρέπει να προσέξει πολύ η ΚΕΔ γιατί είναι κρίμα σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα ξέρουμε ποιος θα το πάρει μέχρι το τέλος, να κριθεί από λάθη διαιτητών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.