Επιμένει ο Τσίκινης: «Το γκολ του Ολυμπιακού έπρεπε να μετρήσει»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Την άποψη του ότι το γκολ του Ολυμπιακού στα Γιάννενα στον αγώνα με τον ΠΑΣ έπρεπε να μετρήσει εξέφρασε ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν: «Η φάση είναι δύσκολη. Η ένσταση μου είναι όχι ότι ο Κλάτενμπεργκ πείραξε τη γραμμή αλλά στο σημείο που μπαίνει η γραμμή βάζει το χέρι του ο varίστας στο σημείο που πρέπει τοποθετηθεί. Είναι λανθασμένο καθώς μπορεί να αλλάξει η απόφαση. Εάν είναι λίγο πιο μπροστά ή λίγο πιο πίσω μπορεί να βγάλει άλλη απόφαση.

Οι δύο γραμμές περισσότερο μπερδεύουν παρά βγάζουν απόφαση. Το γκολ είναι κανονικό. Είναι πειραγμένη στο σημείο που μπήκε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Ολυμπιακός, απλά κάνω κριτική. Έχω δική μου άποψη. Είναι ανθρώπινο λάθος. Έχει γίνει λάθος. Το γκολ είναι κανονικό. Το ποδόσφαιρο αυτοκαταστρέφεται με την λεπτομερειακή ανάλυση της φύσης».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Δεν θα κρίνω τις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ. Η τεχνολογία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Εγώ κάνω μια ένσταση για το πώς τι χρησιμοποιούμε. Πρέπει να υπάρξουν διορθώσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.