Τσίκινης: «Πιο φορμαρισμένος ο Παπαπέτρου από τον Σιδηρόπουλο»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Ο πρώην Ελληνας διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή στη «Στη Σέντρα» και μίλησε για το νέο σύστημα με την γραμμή του οφσάιντ που θα υπάρχει στα επόμενα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και τον ορισμό του Παπαπέτρου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την γραμμή του οφσάιντ:

«Ηταν μία διαδικασία που έγινε πολύ γρήγορα και δεν νομίζω ότι οι διαιτητές θα έκαναν σοβαρή δουλειά όσον αφορά το θέμα της γραμμής του Οφσάιντ. Eπαναλαμβάνω πως δεν είναι δυνατόν τόσο λεπτά θέματα και ζητήματα να αντιμετωπίζονται με γρηγοράδα και όχι με υπομονή. Γιατί τόση βιασύνη με την γραμμή του Οφσάιντ; Καλύτερα να πηγαίναμε λίγο πίσω και να είχαμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα με εκπαιδευμένους διαιτητές. Βάση πρωτοκόλλου από την FIFA, χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα εκπαίδευση».

Για τους διαιτητές στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

«Ο Παπαπέτρου και ο Σιδηρόπουλος είναι καλοί διαιτητές τους εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα όσον αφορά την γραμμή του οφσάιντ. Πιστεύω όμως ότι ο Παπαπέτρου είναι πιο φορμαρισμένος, ενώ ο Σιδηρόπουλος φαίνεται να περνάει μία περίοδο αμφισβήτησης. Από τους ορισμούς των διαιτητών στο τελευταίο χρονικό διάστημα, φάνηκε πως δεν υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σιδηρόπουλο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.