Τσίκινης: «Δίκαιο το αίτημα του Αρη για ξένο διαιτητή, με έχει εκπλήξει ο Περράκης»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλιός διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, και μίλησε για το αίτημα του Αρη για ξένο διαιτητή στο ματς με την ΑΕΚ, σχολίασε τη φετινή διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ 1 ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του όταν ήταν διαιτητής.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το ότι ζήτησε ξένο διαιτητή ο Αρης: «Είναι αυτονόητο σε ντέρμπι να ζητήσει ο Αρης ξένο διαιτητή, είναι λογικό το αίτημα. Από τη στιγμή που έχουμε μπει σε λογική ξένων διαιτητών, δεν καταλαβαίνω γιατί απορούν στο αίτημα το Αρη».

Για τη φετινή διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ 1: «Σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι καλύτερη τη φετινή χρονιά. Υπήρξαν λάθη αλλά είναι μικρά. Δεν υπάρχει το μεγάλο λάθος ακόμη. Οι διαιτητές πρέπει να είναι σε εγρήγορση, κρατάω μικρό καλάθι για τη συνέχεια. Ο μόνος διαιτητής που με έχει εκπλήξει θετικά είναι ο Περράκης και το μέλλον του ανήκει αν συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Το VAR έχει βοηθήσει. Η καλύτερη Επιτροπή Διαιτησίας για μένα ήταν οι Μπίκας, Τεβεκέλης, Γιαννόπουλος.

Για το μεγαλύτερο λάθος του ίδιου: «Το μεγαλύτερο λάθος μου έγινε σε ένα παιχνίδι Γ Εθνικής που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και εγώ δεν ήμουν καλά με τη συνείδησή μου. Ολοι οι διαιτητές κάνουν λάθη. Το πιο σοβαρό είναι να μην κάνεις λάθη και να προσπαθείς να τα διορθώσεις με λάθη μέσα στο ίδιο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.