Τσίκινης: «Δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος στην Τούμπα, σωστές όλες οι αποφάσεις του Μπόγκναρ»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης που αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ρυθμό και το θέαμα του παιχνιδιού:
 «Ωραίο παιχνίδι έγινε, είχε φάσεις, οι δύο ομάδες ήταν σε καλό επίπεδο. Έγινε ένα κλασσικό ντέρμπι πόλης.»

Για την εικόνα του Τόμας Μπόγκναρ:
 «Η γενική εικόνα του διαιτητή ήταν πολύ καλή. Το βασικό είναι σε αυτά τα ντέρμπι να μην υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος που κατά την άποψη μου δεν υπάρχει. Νομίζω είχαμε μια καλή διαιτησία.»

Για την φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ:
 «Η φάση του πέναλτι είναι σωστή, διότι το χέρι είναι σε μη φυσική θέση. Είναι σε έκταση που δεν δικαιολογείται και βάση των κανονισμών έπρεπε να δοθεί, οπότε σωστά παρενέβη το VAR. Έπρεπε να πάρει πιο γρήγορα την απόφαση και κρατήθηκε λίγο παραπάνω χρόνος από ότι χρειαζόταν, γιατί δεν είχε δει καλά την φάση σε πραγματικό χρόνο. Για την επανάληψη του πέναλτι δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι, γιατί δεν υπάρχει καθαρό ριπλέι και αν δεν είναι βέβαιος ο διαιτητής ή το VAR, δεν μπορεί να το ακυρώσει.»

Για την φάση του γκολ του ΠΑΟΚ:
 «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει φάουλ. Υπάρχει μια επαφή όμως φαίνεται ότι ο αμυντικός δεν πατάει καλά στο έδαφος, δεν κάνει προσπάθεια να πάρει την κεφαλιά. Φαίνεται ότι δεν πατάει καλά στο έδαφος για να σηκωθεί. Πράγμα που δείχνει ότι η επαφή που υπάρχει δεν είναι η καταλυτική που τον κρατάει κάτω. Ο μόνος τομέας που δεν πήγε καλά ο διαιτητής ήταν ο πειθαρχικός τομέας, εκεί μπορεί να έχει παράπονα ο Άρης.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.