Τσιγγάρας: Τα 3+ εκατ. ευρώ και το τελικό ΟΚ του Ιβάν

Κώστας Πετρωτός29 Αυγούστου 2022

Το θέμα της πιθανής αποχώρησης του Χάρη Τσιγγάρα βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ στην κορυφή της επικαιρότητας για τον ΠΑΟΚ, μετά την επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του από την γαλλική Τουλούζ. 

Η ομάδα της Ligue 1 είχε σταμπάρει τον Χαλκιδικιώτη μέσο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς έχει ανάγκη ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή της και χθες έστειλε την επίσημη πρότασή της, γνωρίζοντας και την επιθυμία του παίκτη να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα κορυφαίο Πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι στον Δικέφαλο δεν βρίσκεται στις ψηλά στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την ακρίβεια, στην παρούσα φάση ο Τσιγγάρας ήταν η έκτη επιλογή για τον Ρουμάνο τεχνικό (πίσω από Κούρτιτς, Ντάντας, Ντόουγκλας που βέβαια παίζει και ως δεκάρι, Σβαμπ και Φιλίπε) παρότι αυτό δεν είχε φανεί ξεκάθαρα λόγω των ενοχλήσεων που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Τσιγγάρας από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και της θεραπείας που ακολουθούσε.

Όλοι θετικοί απομένει μόνο το “πράσινο φως” από τον Σαββίδη

Ο 53χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ, με βάση τα παραπάνω δεδομένα, δεν είχε κανένα θέμα στο να συναινέσει στην αποχώρηση του Τσιγγάρα, το ίδιο και ο Ζοσέ Μπότο που από την δική του πλευρά ως αθλητικός διευθυντής προτάσσει την ανάγκη ο παίκτης να πάει κάπου να παίζει για να διατηρήσει ψηλά την χρηματιστηριακή αξία του. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο να έχει φτάσει η υπόθεση στον Ιβάν Σαββίδη και άπαντες περιμένουν το τελικό ΟΚ από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία που μπορεί να έρθει από ώρα σε ώρα.

Το συνολικό όφελος για τον ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του deal, απομένει μόνο να φιξαριστεί το τελικό ποσοστό μεταπώλησης. Η συμφωνία για τον δανεισμό (οι Γάλλοι καλύπτουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη, ύψους περίπου 150.000 ευρώ για την σεζόν που διανύουμε) προβλέπει buy out και σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr και πολλά μπόνους. Συγκεκριμένα, για κάθε όριο συμμετοχών που πιάνει ο Τσιγγάρας, στο ταμείο του ΠΑΟΚ θα μπαίνουν συγκεκριμένα ποσά. Με βάση τις πληροφορίες που συλλέξαμε, αν ο Τσιγγάρας πιάσει όλα τα μπόνους συμμετοχών και η Τουλούζ αγοράσει τα δικαιώματά του πληρώνοντας το buy out, στο ταμείο του ΠΑΟΚ θα μπούνε περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.