Τσιγγάρας: ««Η φανέλα είναι για το δωμάτιο μου, για τον αδερφό μου - Αρχίζω και το συνειδητοποιώ σιγά σιγά»

Γιώργος Καστάνης18 Μαρτίου 2022

Αποστολη στο Βελγιο: Γιώργος Καστάνης

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας μετά το τέλος της αναμέτρησης και της μεγάλης πρόκρισης απέναντι στη Γάνδη ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ όταν φορώντας τη μπλούζα του Γιάννη Μιχαηλίδη πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του μπροστά στο πέταλο των φίλων της ομάδας του Δικεφάλου, ωστόσο έκανε σπουδαία πράγματα και εντός των 90 λεπτών καλύπτοντας αρκετά χιλιόμετρα. 

Για όλα αυτά αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει καταλάβει ακόμα το μέγεθος των όσων πέτυχαν αυτός και οι συμπαίκτες του, μίλησε ο νεαρός μέσος στην Cosmote TV.

Για τη φανέλα του Μιχαηλίδη την οποία φοράει: «Η φανέλα είναι για το δωμάτιο μου, για τον αδερφό μου. Εύχομαι να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς όπως έχω πει και στον ίδιο. Τον περιμένουμε πίσω».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δείξαμε χαρακτήρα, δεχθήκαμε πίεση αλλά τα καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνιδι. Ξέραμε τι σύστημα παίζουν, γνωρίζαμε πως θέλουν τη νίκη. Δεχθήκαμε πολύ πίεση αλλά το κρατήσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα. Τους ευχαριστούμε, χαιρόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας». 

Αναφορικά με το αν έχει καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας αυτής της πρόκρισης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχουμε κάνει. Αρχίζω και το συνειδητοποιώ σιγά σιγά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.