Τσιγγάρας: «Δεν νιώθω πρωταγωνιστής, είμαι μέρος της ομάδας»

Γιώργος Ζαΐρης05 Φεβρουαρίου 2022

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το αυριανό (6/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: 

«Όταν τελειώνει ένα ματς κοιτάμε πάντα το επόμενο γιατί έρχεται πολύ γρήγορα, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα με ένταση, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχει πολλές φορές ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. 

Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη με τον Ολυμπιακό και ίσως ένα καλύτερο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Τώρα έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, κοιτάμε αυτό το παιχνίδι και μετά ότι ματς έρχεται κοιτάμε το επόμενο. 

Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, υπάρχουν νέες προσθήκες, ο προπονητής ζητάει διαφορετικά πράγματα, οπότε σε κάθε ματς είμαστε εντελώς διαφορετικοί και καλύτεροι.Κοιτάμε και τις τρεις διοργανώσεις και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό, οπότε συνεχίζουμε σε αυτά τα τρία». 

Αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία: «Δεν νιώθω πρωταγωνιστής, είμαι μέρος της ομάδας, συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.