Τσιφτσόφλου: «Έφυγε πικραμένος ο Σεβαστής, αυτό τον πείραξε»

Metrosport Team10 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέργιος Τσιφτσόγλου.

Ο παράγοντας του στίβου αναφέρθηκε στον θάνατο του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, σε ηλικία 71 ετών λόγω κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, ο Στέργιος Τσιφτσόγλου δήλωσε:

Πότε μίλησε τελευταία φορά με τον Βασίλη Σεβαστή: «Η τελευταία επαφή που είχαμε ήταν στις 20 Μαρτίου πριν τη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ. Είχε πρόβλημα, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, ήταν διασωληνωμένος. Χθες έμαθα ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα και δυστυχώς μας άφησε».

Για το στίγμα που άφησε ο Βασίλης Σεβαστής: «Ανεξαρτήτως που ήμασταν συναθλητές και φίλοι και βοηθήσαμε τον στίβο να αναπτυχθεί, ήταν παλικάρι, αγωνιστής, έδωσε τη ζωή του για τον στίβο. Ανέβασε την ομοσπονδία σε πολύ υψηλό επίπεδο και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος».

Αν έφυγε πικραμένος ο Βασίλης Σεβαστής: «Τον πείραξε σίγουρα ότι ο νόμος Αυγενάκη απέκλειε άτομα από τις ομοσπονδίες λόγω ηλικίας. Αλλά όλα αυτά που έγιναν προεκλογικά με ανακοινώσεις στα ΜΜΕ του δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα με την έννοια ότι δεν μπορούσε να δεχτεί τόσα πολλά ψεύδη».

Για το ότι στην ομοσπονδία συνεχίζει η ίδια παράταξη με επικεφαλής τη Σοφία Σακοράφα: «Η παράταξη του κ. Σεβαστή και της κ. Σακοράφα ήταν αυτή που δέχτηκε τη μεγαλύτερη πίεση από την πλευρά της κυβέρνησης που δεν την ήθελαν. Παρόλα αυτά κέρδισε και ο ίδιος το πληροφορήθηκε ενώ ήταν στην εντατική. Μπορεί να πήρε μια χαρά αλλά η πικρία έμεινε και πιστεύω αυτό τον επηρέασε και δυστυχώς τον χάσαμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.