Τσετινές: «Ένα ακόμα επεισόδιο παρωδίας του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Ξάνθης, Ανέστης Τσετινές, ο οποίος αναφέρθηκε στην απίστευτη υπόθεση και στην ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της ακριτική ομάδας με το ταξίδι στην Ρόδο.
Η αποστολή έφτασε στη Ρόδο λίγο μετά τις 13:30 και ο αγώνας αρχίζει στις 15:00!
«Πάμε κατευθείαν στο γήπεδο με το λεωφορείο. Στην Ελλάδα που ζούμε όλα γίνονται, έπρεπε να ντύσουμε τους παίκτες από το...λεωφορείο. Είναι ένα ακόμα επεισόδιο παρωδίας του ποδοσφαίρου» .

Ερωτηθείς για την απόφαση να ταξιδέψει η ομάδα στην Ρόδο: «Ρωτήστε τους υπεύθυνους για το πως φτάσαμε ως εδω. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται. Αυτό συνέβη επειδή το αεροδρόμιο της Αθήνας έκλεισε μετά από κάποια ώρα και από εκεί έπρεπε να πετάξουμε για Ρόδο. Είμασταν εκτός προγράμματος ούτως ή άλλως. Ξέραμε ότι το παιχνίδι αρχικά δεν θα γίνει, μετά μας ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε σήμερα να είμαστε στην Ρόδο με τον οποιονδήποτε τρόπο».

«Είναι πραγματικά μια φαρσοκωμωδία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι σοβαρή αυτή η κατάσταση. Το κλίμα παρόλα αυτά στην ομάδα παραμένει καλό. Αυτά τα πράγματα μας πεισμώνουν περισσότερο και όλα αυτά τα κάνουν επειδή κάτι...φοβούνται. Αν ήταν μια άλλη ομάδα πιστεύω θα συνέβαινε το μοιραίο και θα έχανε το ματς.»

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να γίνει λίγο αργότερα το παιχνίδι: «Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει αυτό. Είναι και θέμα διαιτητή, ο οποίος από ότι ξέρω θα φτάσει σε κάνα 20λεπτο».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.