Τσερτσέσοφ: «Μου έκανε εντύπωση ο Εσίτι, πλησίασα τον Ιβάν Σαββίδη»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Για τον τρόπο που κατάφερε να φέρει στη Φερεντσβάρος τον Άντερσον Εσίτι μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ

Ο Ρώσος προπονητής έπλεξε στη «sport express» το εγκώμιο του μέσου και τόνισε πως διαπραγματεύτηκε για την περίπτωση του Νιγηριανού χαφ με τον πρόεδρο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη.

«Θυμάμαι ακόμα τον Εσίτι ως παίκτη στην πορτογαλική Εστορίλ. Όταν δούλευα στη Ντιναμό Μόσχας, το 2014 παίξαμε εναντίον της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν είκοσι χρονών τότε, αλλά μου έκαναν εντύπωση και οι ικανότητές του στο παιχνίδι και η σωματική του δύναμη. Μετά έπαιξε και στη Γάνδη του Βελγίου και τώρα το πήραμε από τον ελληνικό ΠΑΟΚ. 

Όταν ενημερώθηκα ότι είχα την ευκαιρία να διαπραγματευτώ για να αποκτήσει η Φερεντσβάρος τον παίκτη, πλησίασα τον Ιβάν Σαββίδη (πρόεδρο-ιδιοκτήτη ΠΑΟΚ), ο οποίος προσέγγισε το θέμα ως τζέντλεμαν και με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Μετά την κουβέντα μας και την έγκρισή του, οι αθλητικοί διευθυντές των δύο συλλόγων μπήκαν στο θέμα και στη συνέχεια έκλεισαν τη συμφωνία. Χαίρομαι που ο Εσίτι κατέληξε στην ομάδα μας». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.