Τσερνίσοφ: «50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης για Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αντρέι Τσερνίσοφ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη μονομαχία του Δικεφάλου με την Κράσνονταρ. Ο Ρώσος προπονητής πλέον (πέρασε και από την Ελλάδα αντικαθιστώντας τον Κριστόφ Βαζέχα στη Σπάρτη) μοίρασε στη μέση τις πιθανότητες για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον σημερινό αγώνα:

«Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Κράσνονταρ είναι από τις καλύτερες ομάδες στη Ρωσία που παίζει επιθετικά και σκοράρει πολύ. Είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε 7-2 στο τελευταίο της παιχνίδι. Της αρέσει πολύ να παίζει επιθετικά, αλλά έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν. Είδα τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα. Είναι καλή ομάδα, σκληρή, δυνατή. Μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι και περιμένω να δούμε καλό παιχνίδι».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί για την πρόκριση:

«Υπάρχουν μοιρασμένες πιθανότητες. 50-50 θα πω. Η Κράσνονταρ είναι δυνατή, παίζει πρώτα εντός έδρας, αλλά χωρίς τον κόσμο της. Ο ΠΑΟΚ ίσως να μην έχει καλό ρυθμό γιατί τώρα άρχισε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ του άρεσε περισσότερο:

«Δεν ξέρω ποιον να πω, κυρίως τον Ζίβκοβιτς που μπήκε αλλαγή, τον παίκτη πήρε ο ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα και έκανε τη διαφορά».

Για το αν θα ήθελε να δουλέψει και πάλι στην Ελλάδα ως προπονητής:

«Δεν ξεχνώ τα Ελληνικά. Η Ελλάδα είναι από τις ωραιότερες χώρες στον κόσμο. Είμαι έτοιμος να έρθω σαν προπονητής. Ξέρω την Ελλάδα, την αγαπάω, είναι από τις καλύτερες χώρες. Είναι καλή επιλογή για εμένα, ο ατζέντης μου δουλεύει πάνω σ’ αυτό και το ψάχνω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.