Τσέλσι: Οι αμυντικοί «ντύνονται»... φορ και σκοράρουν κατά ριπάς

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Περτσινίδης

Το βράδυ της Τρίτης (23/11), η κάτοχος του Champions League, Τσέλσι, υποδέχθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ την Γιουβέντους, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων. Οι «Μπλε» κέρδισαν με 4-0 την «Βέκια Σινιόρα», με τα δύο γκολ να προέρχονται από... αμυντικούς των γηπεδούχων.

Ένα απίστευτο στατιστικό συνοδεύει τη φετινή Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, καθώς οι Λονδρέζοι βρίσκουν δίχτυα με τους πιο... ανέλπιστους παίκτες. Ο Γερμανός τεχνικός, κατάφερε να μετατρέψει σε ένα δυνατό όπλο την άμυνά του, η οποία πέρα από τα ανασταλτικά καθήκοντα, σκοράρει με απίστευτη συχνότητα.

Ρις Τζέιμς σε... δαιμονιώδη κατάσταση

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Λονδρέζων φέτος, είναι ο δεξιός μπακ, Ρις Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα. Ο Άγγλος μπακ, έχει σκοράρει πέντε φορές στα φετινά του παιχνίδια, ενώ έχει μοιράσει άλλες τέσσερις ασίστ.

Έτσι, όπως είναι λογικό, έχει καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας από τον Τόμας Τούχελ, κερδίζοντας επάξια τη θέση αυτή.

Στόπερ με νούμερα... φορ

Πέραν λοιπόν του Ρις Τζέιμς, η Τσέλσι διαθέτει στο ρόστερ της 4 εξαιρετικούς στόπερ, οι οποίοι βρίσκουν δίχτυα με αρκετά μεγάλη... συχνότητα. Ο Τρεβό Τσαλόμπα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, έχοντας 3 γκολ, ακολουθεί ο Ρούντιγκερ με 2, ενώ οι Τιάγκο Σιλβα και Κρίστενσεν έχουν από 1.

Δεν πάει πίσω ο Τσίλγουελ

Η Τσέλσι, έχει και από την αριστερή της αμυντική πτέρυγα μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση, τον Μπεν Τσίλγουελ. Ο Άγγλος μπακ, δεν είναι τόσο παραγωγικός όσο ο Τζέιμς, ωστόσο και αυτός έχει βρει δίχτυα 3 φορές φέτος, έχοντας... πάρει τη φανέλα βασικού στα αριστερά από τον Ισπανό, Μάρκος Αλόνσο.

Έτσι λοιπόν, συναθροίζοντας όλα τα τέρματα των αμυντικών της Τσέλσι, θα δούμε πως συνολικά έχουν πετύχει 15 γκολ σε όλα τα ματς, νούμερο καθόλου άσχημο, αν μάλιστα αναλογιστούμε το γεγονός πως η θέση τους δεν έχει απαραίτητη προϋπόθεση τα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.