Τσέλσι - Μπόρνμουθ 2-0: Επέστρεψαν με νίκη οι «μπλε» βάζοντας τέλος στο κακό σερί

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2022

Η Τσέλσι υποδέχθηκε την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με το... κυρίως πιάτο, της Boxing Day να διεξάγεται χθες. Στα σημερινά παιχνίδια στο Λονδίνο πιο συγκεκριμένα οι «μπλε» ήταν επιβλητικοί (2-0 την Μπόρνμουθ) και ξεκίνησαν με το δεξί της υποχρεώσεις τους στην επανέναρξη, βάζοντας παράλληλα και στοπ στο αρνητικό σερί που... έτρεχε πριν το Μουντιάλ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα επιβλητικό πρώτο 45λεπτο πετυχαίνοντας τρία γκολ, με τα δύο να μετρούν και να πανηγυρίζονται από τους παίκτες του Γκράχαμ Πότερ αλλά το τρίτο του Πούλισικ να ακυρώνεται. To 1-0 έκανε ο Αμερικανός στο 16ο λεπτό όταν έγινε αποδέκτης μιας πάσας του Στέρλινγκ και με προβολή νίκησε τον Τράβερς.

Το 2-0 έγινε μόλις οκτώ λεπτά αργότερα στο 24' όταν ο Χάβερτζ βρέθηκε με την μπάλα κοντά στο σημείο του πέναλτι την έσπασε προς τα έξω εκεί όπου περίμενε ο Μάουντ ο οποίος σκόραρε με ένα όμορφο πλασέ. Αυτή η νίκη ανέβασε τους Λονδρέζους στην 8η θέση με 24 βαθμούς ενώ η Μπόρνμουθ παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού με 16 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Δείτε τις καλύτερες τα γκολ και όσα συνέβησαν απόψε στο Στάμφορντ Μπριτζ εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.