Τσέλσι: Καμία περικοπή στους μισθούς των παικτών

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Και, όμως, παρά την κρίση λόγω του κορωνοϊού υπάρχουν ομάδες που δεν θα προχωρήσουν σε περικοπές μισθών των παικτών τους. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι της Τσέλσι, η διοίκηση της οποίας γνωστοποίησε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «δεν θα συμβάλουν οικονομικά στον σύλλογο» μετά από σχετικές συζητήσεις που έγιναν, με την προϋπόθεση να υποστηρίξουν φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, είχε τεθεί ζήτημα μείωση της αμοιβής τους κατά 10%, αλλά, τελικά, δεν προχώρησε, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι οι «Blues» δεν θα κάνουν χρήση του κυβερνητικού προγράμματος με στόχο την διατήρηση της εργασίας, κάνοντας σαφές πως δεν απολυθεί κανείς. «Εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου της Τσέλσι πραγματοποίησαν πρόσφατα εκτεταμένες συζητήσεις με παίκτες της πρώτης ομάδας για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού» αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση και υπογραμμίζεται:

«Ο στόχος αυτών των συνομιλιών ήταν να βρεθεί μια ουσιαστική συνεργασία γύρω από τη διασφάλιση της διατήρησης θέσεων εργασίας για το προσωπικό, την αποζημίωση των οπαδών και τη συμμετοχή σε δραστηριότητες για καλό σκοπό. Αυτή τη στιγμή, η πρώτη ομάδα δεν θα συνεισφέρει οικονομικά στον σύλλογο και αντ' αυτού το διοικητικό συμβούλιο κατεύθυνε τους παίκτες να επικεντρώσουν τις προσπάθειές της στην περαιτέρω υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.