Τσέλσι: Ενδιαφέρον της Μπάγερν για Μάουντ

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023

 Ο νέος τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ είναι... ένθερμος θαυμαστής του Μέισοντ Μάουντ, τον οποίο είχε ως «αναπόσπαστο κομμάτι» της ομάδας κατά τη διάρκεια των 18 μηνών μαζί του στην Τσέλσι. Αποτελούσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Champions League το 2021. Το συμβόλαιο του 24χρονου μέσου λήγει με τους «Μπλε» το καλοκαίρι  και η πιθανότητα  να φύγει από την ομάδα έχει αυξηθεί.

 Η ομάδα από το Λονδίνο, αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια λίρες για τον μέσο. Εκτός της Μπάγερν και η Λίβερπουλ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Μάουντ στο «Άνφιλντ». Είναι ένας από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες από τότε που υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 υπό τον τότε προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ.

 Έκτοτε, έχει 36 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας και είναι βασικός υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στην Ιταλία και την Ουκρανία καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του από ένα πρόβλημα στα ηβικά οστά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.