Τσέλσι: Δεν βγάζει τα «μπλε» ο Αθπιλικουέτα μέχρι το 2024

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

«Μπλε» θα εξακολουθεί να είναι η φανέλα που θα φοράει ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, καθώς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Ο αρχηγός των Λονδρέζων έριξε «άκυρο» στο κάλεσμα της Μπαρτσελόνα, βάζοντας για ακόμη μια φορά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο της Τσέλσι, τουλάχιστον, που τον κρατά μέχρι το καλοκαίρι του 2024! Ο Ισπανός μπακ έφτασε κοντά στη μετακόμιση του στο «Καμπ Νόου» αλλά εν τέλει αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του.

Φέτος συμπληρώνει μια δεκαετία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» , με την προοπτική να κλείσει δώδεκα χρόνια με τη μπλε φανέλα στην Premier League. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε αγοράσει των διεθνή Ισπανό αμυντικό από τη Μαρσέιγ τον Αύγουστο του 2012 αντί περίπου εννέα εκατομμυρίων ευρώ.

Στη δεκαετία του στο Λονδίνο ο Αθπιλικουέτα έχει 474 συμμετοχές, 17 γκολ και 55 ασίστ. Με την Τσέλσι τα έχει σηκώσει όλα, καθώς στο παλμαρέ του έχει δυο πρωταθλήματα, ισάριθμα Europa League και από ένα Champions League, FA Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, League Cup και ευρωπαϊκό Super Cup.





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.