«Τσεκάρονται» τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Τα τελευταία εισιτήρια για τους "8" του Champions League «τσεκάρονται» σήμερα (15/3) και αύριο (16/3) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Άγιαξ και τη Γιουβέντους να οδεύουν με ισότιμους όρους στις εντός έδρας ρεβάνς τους, ενώ η Λιλ έχει περισσότερο δρόμο για να αναπληρώσει την Τσέλσι.

Διεκδικούν μια θέση στα προημιτελικά επί ίσοις όροις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρώνται σήμερα (22:00) στο Ολντ Τράφορντ, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά, με το 1-1 του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Αμφότερες οι ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, με την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο να προέρχεται από μια σημαντική νίκη έναντι της Τότεναμ με 3-2, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε χατ-τρικ.

Στον αντίποδα οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-1 τη Καδίθ εντός έδρας, ωστόσο συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, συμπληρώνοντας με το... ζόρι αποστολή για το Μάντσεστερ.

Όλα ανοιχτά στο Άμστερνταμ

Άγιαξ και Μπενφίκα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, θα δώσουν μάχη για το εισιτήριο των "8", με τους Αετούς να επιθυμούν πάση θυσία να σώσουν κάπως την -κατά τα άλλα- αποτυχημένη σεζόν τους.

Όσον αφορά τον Αίαντα, μετράει 3 σερί νίκες στην Eredivisie και πηγαίνει πάνοπλος στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Αλέ.

Θα το παλέψει η Βιγιαρεάλ

Περνώντας στα αυριανά παιχνίδια, δύσκολο έργο έχει και η Γιουβέντους, αν και παραμένει το φαβορί για την πρόκριση. Η Βέκια Σινιόρα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο πρώτο ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να αξίζει περισσότερο τη νίκη.

Η κάτοχος του Europa League ταξιδεύει στην Ιταλία, μη έχοντας να χάσει τίποτα και θέλοντας να κάνει δύσκολο το έργο των «μπιανκονέρι».

Βατός ο δρόμος της Τσέλσι

Η μοναδική ομάδα που έχει -σχεδόν- εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά, είναι η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι.

Οι μπλε του Λονδίνου κέρδισαν με 2-0 το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λιλ και πρέπει να γίνουν... θαύματα προκειμένου οι Γάλλοι να πετάξουν εκτός συνέχειας τους Λονδρέζους, οι οποίοι βέβαια θα έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.