Τσεκάρει Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει συμφωνία

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ και ο Ζοσέ Μπότο εν συνεχεία βρίσκονται σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, με το Metrosport.gr λίγο νωρίτερα να σας έχει παρουσιάσει τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο... εκλεκτός.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και βρίσκεται στο μπλοκάκι του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, είναι αυτό του Φιλίπε Σοάρες, ποδοσφαιριστή που ανήκει στο δυναμικό της Μορεϊρένσε, ωαλλά δεν υπάρχει συμφωνία τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Ο 23χρονος μέσος που έχει ανδρωθεί στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, στην οποία βρέθηκε σε ηλικία εννέα ετών, πήρε μεταγραφή στην Μορεϊρένσε έναντι 1.700.000 ευρώ από την Εστορίλ στην οποία βρέθηκε από τη δεύτερη ομάδα των «αετών» έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στην ομάδα. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα αγωνιστικά στοιχεία του box to box μέσου, έχοντας αγωνιστεί σε 78 αναμετρήσεις στη μεγάλη κατηγορία, ενώ φέτος έχει παρουσία σε 18 παιχνίδια με 1 ασίστ, εκ των οποίων τα 7 έχει αγωνιστεί σε ρόλο επιθετικού μέσου, ενώ τα υπόλοιπα ως κεντρικός χαφ. 

Κατά το παρελθόν και ειδικότερα τον περασμένο Ιανουάριο, σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα, ο Σοάρες είχε βρεθεί στη μεταγραφική λίστα τόσο της Μονακό όσο και της Σεβίλλης, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.