«50-50 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπάρτα Πράγας ο Κρμέντσικ»

Metrosport Team08 Μαΐου 2021

Ο Τσέχος δημοσιογράφος, Γιάκομπ Κόνετσνι, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 για το ενδεχόμενο ο Κρμέντσικ να παραμείνει κάτοικος Τούμπας. «Μας ενδιαφέρει η περίπτωση του Κρμέντσικ στην Τσεχία. Είναι διεθνής και τον παρακολουθούμε. Όλοι είμαστε χαρούμενοι για τα γκολ που έχει πετύχει, σίγουρα περισσότερα απ' ότι στην Μπριζ, σίγουρα στον ΠΑΟΚ τα πάει καλύτερα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο δανεικό. Η Μπριζ όμως θέλει να τον πουλήσει και μάλλον θα περιμένει την παρουσία του στο EURO μήπως ανεβάσει την τιμή του και πάρει παραπάνω χρήματα. Με 2 εκ. ευρώ μπορεί να αποκτηθεί ο παίκτης. Η Μπριζ τον είχε αγοράσει έξι, αλλά δεν έχει προσφορές. Ενδιαφέρονται ο ΠΑΟΚ και η Σπάρτα Πράγας, που, σίγουρα, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω χρήματα».

Υπογράμμισε ότι: «Είναι πολύ ευχαριστημένος με την ζωή στην Ελλάδα. Είναι άνθρωπος της οικογένειας και η Ελλάδα του δίνει την ζωή που θέλει. Στο Βέλγιο πήγε χωρίς την οικογένειά του και εκτιμώ ότι ήταν ένας λόγος που δεν πήγε καλά».

Όσον αφορά την εκτίμησή του για την επόμενο σταθμό της καριέρας του ανέφερε: «Για μένα είναι 50-50 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπάρτα, γιατί υπάρχουν και θέματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το επίπεδο της ζωής. Στην Τσεχία έχουμε αργό άνοιγμα και, ίσως, τον προβληματίσει πως θα ταξιδεύει από την Ελλάδα στην Πράγα για να δει την οικογένειά του». 

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ και Σπάρτα για τον Κρμέντσικ. Δεν θέλει να πάει στο Βέλγιο, ούτε στην Τουρκία ή την Ρωσία. Στην Σπάρτα τον θέλει ο προπονητής που τον είχε στην Πλζεν, αλλά ο αθλητικός διευθυντής, Τόμας Ροζίτσκι, έχει νεαρούς και δεν είναι της άποψης να πάρει έναν παίκτη αυτής της ηλικίας με αυτά τα λεφτά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.