Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Τσαβουτόγλου, μέλος του εμπορικού συλλόγου Πολίχνης, ο οποίος μίλησε για την απόφαση της Κυβέρνησης αλλά και των ειδικών να παραμείνει το λιανεμπόριο κλειστό στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχει εξαγριωθεί ο κόσμος με το άνοιξε - κλείσε. Βγήκαμε στους δρόμους, θάλαμε να ανοίξουμε τα μαγαζιά μας στο πλαίσιο της νομιμότητας πάντα. Πήραν μια λάθος απόφαση ως Κυβέρνηση και την καταλαβαίνουμε, πρέπει όμως να την πάρει πίσω, αντιδράει ο κόσμος».
Ερωτηθείς για τα μαύρα πανιά: «Είναι μια διαμαρτυρία γιατί έχουν κάνει την ζωή μας μαύρη. Έχουμε «στεγνώσει» επαγγελματικά και οικονομικά. Άκουσα τις δηλώσεις το πρωί από τον Υπουργό για τα χρήματα, εμείς δεν τα θέλουμε, ας τα δώσει σε νοσοκομεία. Να μας αφήσουν να δουλέψουμε, αυτό ζητάμε.
Μας προσβάλουν αυτά τα χρήματα, εμείς τους ψηφίσαμε και θέλουμε να μας στηρίξουν. Έχουμε αγανακτήσει στην Θεσσαλονίκη, εδώ και 1.5 μήνα το λιανεμπόριο είναι κλειστό και πάλι ανέβηκαν τα κρούσματα. Πως γίνεται αυτό; Κάτι άλλο υπάρχει, υπάρχει συνωστισμός αλλού. Δεν επηρεάζουμε εμείς το πρόβλημα, μας απειλούν με πρόστιμα. Ο κόσμος αισθάνεται ασφαλής στα μαγαζιά μας».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Μέλος εμπορικού συλλόγου Πολίχνης: «Έχουμε... στεγνώσει!»
Metrosport Team05 Απριλίου 2021
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
Αποστολόπουλος: «Θα έριχνα μπουνιά στον Μπέο αν...» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Παναθηναϊκός: «Πικάρισμα» σε Ολυμπιακό με ομπρέλες 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Σάλος! Χάρτης της ΕΕ «χαρίζει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Η «ακτινογραφία» του ΠΑΟΚ-Άρης: Αποστολίδης και Μπαλής σχολιάζουν 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Ανάρτηση για Μανδά: Η ιταλική ομάδα που τον «πολιορκεί» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Παναθηναϊκός: Λύση συνεργασίας (και) με τον Γιώργο Τζαβέλλα 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Ρόουζ: «Πάμε να στήσουμε τη σημαία του Άρη στην έδρα του ΠΑΟΚ» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΑΕΚ: Τα νεότερα για τους τραυματίες-Ποια είναι η κατάσταση 05 Δεκεμβρίου 2025