Τσάβι για «Χρυσή Μπάλα»: « Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και στην ιστορία»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι και νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, παραδέχτηκε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ίσως να άξιζε παραπάνω την χρυσή μπάλα, ωστόσο ανέφερε ότι δεν είναι ποτέ άδικο να γίνεται κάτοχος ο Αργεντίνος σταρ.

Ο «Bulga» κατέκτησε την 7η χρυσή μπάλα στην καριέρα του, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media σε όλο τον πλανήτη, καθώς υπήρχαν κάποιοι που υποστήριζαν ότι ο Πολωνός σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου έπρεπε να την παραλάβει.

Ο Τσάβι από την πλευρά του, υποστήριξε ότι δίκαια ο πρώην συμπαίκτης του αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Μπάρτσα:

«Πρώτα να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αλεξία Πουτέγιας, έγραψε ιστορία. Συγχαρητήρια στον Πέδρι επίσης. Αυτό που έγινε με τον Μέσι μου φαίνεται ως ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο και στην ιστορία. Νομίζω ήταν ο Πεπ που είπε ότι ποτέ δεν είναι άδικο να δώσεις στον Μέσι τη Χρυσή Μπάλα. Πιστεύω το ίδιο. Ίσως το αξίζει ο Λεβαντόβκι, αλλά από την στιγμή που ανοίγει ο φάκελος και γράφει το όνομα του Μέσι, για 'μένα είναι δίκαιο" σχολίασε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια στήριξε την άποψή του γιατί ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Στην ιστορία, ο Πελέ ήταν ο καλύτερος της εποχής του, ο Μαραντόνα της δικής του, όπως και ο Ντι Στέφανο. Όλα εξελίσσονται. Εάν σε 30 χρόνια βγει κάποιος σαν τον Μέσι μπορούμε να πούμε ότι είναι ο καλύτερο τους. Γι' αυτό πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος της ιστορίας. Και όσον αφορά στον Νεϊμάρ, αν δεν κερδίζεις τίτλους, τότε αυτή θα είναι η θέση σου.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.