Τσάβι: «Αυτή τη σεζόν ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2022

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και μίλησε για έλλειψη αποτελεσματικότητας, ενώ τόνισε πως τη φετινή σεζόν ο στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στους τίτλους.

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση, είχαμε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες. Πρέπει να αναλύσουμε καλά το παιχνίδι, να βελτιωθούμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε στο μοντέλο», είπε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών.

Στη συνέχεια ζήτησε υπομονή από τους οπαδούς της ομάδας: «Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Θέλω μόνο εξηγήσεις. Καλύτερα να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ο πρώτος που αποδέχομαι αυτές τις προσδοκίες. Ίσως, ψάχνοντας μια εξήγηση, να μας αγχώσα λίγο περισσότερο. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Ήταν ένας αγώνας που μπορούσαμε να τον κερδίσουμε καλά».

Όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας και αν αυτοί είναι η επιστροφή στους τίτλους: «Είναι ο στόχος. Πρέπει να αναλύσουμε και να βελτιωθούμε. Αλλά αυτή τη σεζόν ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό δεν αλλάζει. Αν δεν πάρουμε, θα είναι απογοητευτικό για εμένα και για τον σύλλογο».


Στο τέλος ρωτήθηκε για τις καθυστερήσεις από τους παίκτες της Ράγιο, δίνοντας μια αιχμηρή απάντηση: «Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με τους διαιτητές. Μου φαίνεται γελοίο που δεν εφαρμόζεται ο καθαρός χρόνος στο ποδόσφαιρο. Τι περιμένουμε; Νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Δεν έχει βάλει η UEFA το δίκαιο παιχνίδι; Αυτό είναι το δίκαιο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.