Τσαρούχας: «Να ανακαινισθεί η Τούμπα, το εύχεται όλη η Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, παίρνοντας ξεκάθαρη στάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο ίδιος θα ψήφιζε στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου του ΠΑΟΚ:

«Άκουσα τον Βασίλη Γάκη που τον θεωρώ πλέον έμπειρο δημοτικό σύμβουλο και οι απόψεις του πρέπει να καταγραφούν γενικότερα σ’ όλο το φίλαθλο πνεύμα της πόλης, σ’ όλο τον κόσμο. Είναι απαραίτητο εφόσον έχουν περάσει αρκετές δεκάδες χρόνια μ’ αυτή την παρουσία του γηπέδου του ΠΑΟΚ να ανακαινισθεί όπως το οραματίστηκε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχός του, όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Θεσσαλονίκης. Μακάρι να βρεθεί κι άλλος Σαββίδης, και χρησιμοποιώ το όνομά του γιατί διακρίνεται για την αποφασιστικότητά του, να υπεραμυνθεί θέσεις άλλων ομάδων, του Άρη, του Ηρακλή, ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη η ποδοσφαιρούπολη της Ελλάδας. Το δικαιούται γιατί έβγαλε μεγάλες ποδοσφαιρικές οντότητες. Είδα τη μακέτα του γηπέδου όπως την οραματίζονται και μου άρεσε».

Για την ευρεία οπτική που έχει πάνω από σκοπιμότητες και κομπλεξισμούς:

«Ο Νίκος Τσαρούχας είναι πάντα με την πραγματικότητα και όχι με τη θεωρία. Εφόσον πάμε μπροστά πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής της Τούμπας, της Θεσσαλονίκης και του ποδοσφαίρου. Αν γίνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα έχει την απαίτηση η Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει και μεγάλους αγώνες με την παρουσία 30.000 και 40.000 κόσμου. Ως δημοτικός σύμβουλος έδειξα δείγματα Θεσσαλονικέα και παραμένω Θεσσαλονικιός».

Κλείνοντας έδωσε την ευχή του:

«Θέλω να κλείσω με μια ευχή. Ο Ολυμπιακός ατύχησε για την Ελλάδα χθες. Να επιτύχει εύχομαι ο ΠΑΟΚ. Τον αγαπώ, αλλά είμαι Αρειανός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.