Τσάρλι: «Λείπει ο Βράνιες και είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, πρόβλημα το εύκολο γκολ στον Άρη»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αθλητικός συντάκτης, Τσάρλι, μιλώντας για τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και την κατάσταση του Άρη.

Αναλυτικά

Για την σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Ο Μάρτινς παρέταξε μια πειραματική ενδεκάδα, σαν να παραδέχεται ότι η ομάδα χρειάζεται ξεκούραση»

Για τον Παναιτωλικό:

«Πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο Αναστασίου, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικά με ποιότητα, μεταφέρουν γρήγορα τη μπάλα. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο φέτος. Στην Τρίπολη έπρεπε να κερδίσει εύκολα και έχασε με 1-0». 

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ:

«Βλέπω ότι παίζει ένα ρόλο η παράδοση. Δε ξέρω αν παίζει σε ένα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά γενικά μέσα στις ομάδες συζητιέται και μένει. Για το σημερινό ματς και οι δυο έχουν αδυναμίες, ξεκίνησαν τη σεζόν και συνέχισαν με προβλήματα στην άμυνα. Η ΑΕΚ είναι γρήγορη μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ βελτίωσε με τη τριάδα στο κέντρο την άμυνα του. Η ΑΕΚ δεν βρήκε πλάνο να διορθώσει την άμυνα. Λείπει και ο Βράνιες και είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Το δίδυμο Τζαβέλλα-Μήτογλου δεν θα έπαιζε ούτε στον... Παναιτωλικό. Μπροστά είναι καλή η ΑΕΚ, αλλά πίσω η άμυνα είναι χαμηλού επιπέδου»

Για τους παίκτες της Ένωσης:

«Ο Τσούμπερ, ο Γκαρσία είναι καλοί για την Ελλάδα παίκτες. Περνάει ένα ντεφορμάρισμα ο πρώτος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν δεν έχεις καλή άμυνα, δεν μπορείς να αναπτυχθείς. Στα παιχνίδια της η ΑΕΚ, έμενε πίσω και προσπαθούσε στο χώρο να βγάλει επιθέσεις. Η γραμμή άμυνας δεν συμμετέχει στην ανάπτυξη και δεν μπορείς έτσι να επιτεθείς καλά».

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ:

«Ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του πως αν φέρει τη μπάλα στη περιοχή η ΑΕΚ θα "λυγίσει", περιμένω ένα συντηρητικό παιχνίδι απ' τις δύο ομάδες. Εγώ σήμερα περιμένω να δω Σφιντέρσκι και Μπίσεσβαρ με τον Ζίβκοβιτς στα άκρα και τριάδα στο κέντρο, γιατί οι Τσιγγάρας και Αουγκούστο "απελευθερώνουν" τον Κούρτιτς»

Για τον Άρη:

«Πίστεψε πως είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω φέτος, αλλά όταν ξεκινάς με -6 είναι δύσκολο. Είναι περίεργο να το διαχειριστείς. Το καλοκαίρι επίσης, ήθελε έναν τερματοφύλακα, πήρε Ντένις δεν του βγήκε. Ήθελε επιθετικό, πήρε Καμαρά αλλά το εύκολο γκολ δεν το βρήκε. Έκανε καλές μεταγραφές, αλλά αυτά που ήθελε δεν τα πήρε. Είναι μια συμμαζεμένη ομάδα, έχει την πρωτοβουλία στα ματς του, αλλά του λείπει το εύκολο γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.