Τσαούσης στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πιστέψτε στην ομάδα, θα επιστρέψω για να παίξω»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάριος Τσαούσης.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον δανεισμό του στην Σπάρτακ Τρνάβα και εμφανίστηκε αποφασισμένος να διεκδικήσει την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Τσαούσης δήλωσε:

Για τη μετακίνηση του στη Σπάρτακ Τρνάβα: «Ο ΠΑΟΚ θεώρησε ότι είναι καλύτερο να παραχωρηθώ δανεικός. Είναι πολύ καλά εδώ. Πιστεύω είναι καλό για την εξέλιξή μου και θα μου κάνει καλό ο δανεισμός».

Για την εξέλιξη του Γιαννούλη: «Ο Γιαννούλης είναι ζωντανό παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές που δίνονται δανεικοί. Όσα έχει καταφέρει είναι κάτι το συναρπαστικό. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο με την πορεία του να αποδείξω τι αξίζω. Πιστεύω ότι θα έρθει και η δική μου σειρά και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι μου αξίζει η ευκαιρία. Έχει δουλέψει πολύ και ταλαιπωρήθηκε από τους δανεισμούς. Αν ο ΠΑΟΚ μπει και στους ομίλους του Champions League θα είναι καλό και για την ομάδα και για εκείνον».

Παίρνει στοιχεία από τον Γιαννούλη: «Προσπαθώ να έχω το δικό μου στυλ. Βλέπω τα παιχνίδια τοιυ Γιάννουλη αλλά κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει το προσωπικό του στυλ, να μην είναι προβλέψιμος».

Για τους στόχους του: «Όπου και να πήγαινα θα είχα στόχους, Η Σπάρτακ είναι μεγάλη ομάδα στη Σλοβακία με πολύ καλή οργάνωση και εγκαταστάσεις. Κίνητρό μου είναι να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να δείξω ότι αξίζω και να κάνω τον αναγκαίο θόρυβο για να γυρίσω στον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία των Σαββίδη, Κωνσταντινίδη στην Σπάρτακ: «Όταν έμαθα ότι θα είναι εδώ ήταν έξτρα κινητό. Παρότι το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το ποδόσφαιρο, είναι καλό να έχεις γνώριμους από τον ΠΑΟΚ σε μια ομάδα στο εξωτερικό. Είναι καλό να έχεις παρέα να πας κάπου γιατί η γλώσσα είναι δύσκολη».

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Να πιστέψει στην ομάδα που χτίζεται, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Η γενιά που ήδη έχει αρχίσει να έρχεται δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Προσωπικά, θα ήθελα να με περιμένουν γιατί μπορώ να αποδείξω ότι έχω μία θέση σε αυτή την μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.