Τσαούσης: «Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο ίδιος και μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην Α' ομάδα»

Χάρης Εμμανουηλίδης05 Δεκεμβρίου 2021

Σέρβιρε το ένα γκολ και είχε μία πολύ καλή συνολική παρουσία τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού στη νίκη του ΠΑΟΚ Β΄ με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο λόγος για τον Μάριο Τσαούση.

Ο αριστερός full back των «ασπρόμαυρων», μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Metrosport.gr, περιγράφοντας το τι άλλαξε και γύρισε ο διακόπτης στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, τα λόγια του Πάμπλο Γκαρσία αλλά ανέλυσε και τη στατική φάση από την οποία προήλθε το γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metrosport.gr:

Για τα στοιχεία που έχουν αλλάξει έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη δεύτερη διαδοχική του νίκη: «Η Καρδίτσα είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, είναι μια ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς δεν κοιτάξαμε αυτό, θελήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα όσα δουλεύουμε και αυτό απέδωσε καρπούς παίρνοντας μία σημαντική νίκη και σιγά σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τα πρώτα αποτελέσματα, αλλά νομίζω πως είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι, ίσως να χρειαστήκαμε κάποια παιχνίδια ώστε να προσαρμοστούμε καλύτερα καθώς ορισμένα παιδιά παίζουν τα πρώτα τους παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο και τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται».

Για τον ρόλο των πιο έμπειρων παικτών και τους στόχους τους: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως και εγώ, και προσπαθούμε να έχουμε πιο ηγετικό ρόλο και να βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, που όπως και εμείς κάνουν τα δικά τους επαγγελματικά βήματα και είναι σημαντικό να προχωράμε όλοι μαζί. Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα να μην μπορείς να ανέβεις ή να υποβιβαστείς από την κατηγορία, εμείς όμως δεν σκεφτόμαστε αυτό. Σκεφτόμαστε πως θα μπορέσουμε να αναπτυχθούμε τόσο σε ποδοσφαιρικά όσο και σαν άνθρωποι, κάτι που πρέπει να βγάζουμε στην προπόνηση και στο γήπεδο. Αυτό σκεφτόμαστε κάθε ημέρα, να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα, αυτό σκεφτόμαστε, αυτό συζητάμε».

Για το αν ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε κάτι από αυτά που έλεγε και για το γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ: «Ο Πάμπλο δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτά που έλεγε, συνεχίζει να λέει το ''κρύο μυαλό, ζεστή καρδιά'', ούτε σε αυτά που πιστεύει, ούτε μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην πρώτη ομάδα. Αυτό που πρέσβευε παλαιότερα, πρεσβεύει και τώρα. Το γκολ που πετύχαμε δεν ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, αλλά και εμένα μου έκανε εντύπωση που ο Παναγιώτου σημείωσε ένα τέτοιο γκολ, για αυτό γελούσα κιόλας στους πανηγυρισμούς, αλλά είναι καλό που το έβαλε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.