Τσάμπιονς Λιγκ: Ήδη στους «16» η Σίτι, ποιες παίρνουν και μαθηματικά εισιτήριο σήμερα

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2022

Τέσσερεις αγώνες ήταν αρκετοί για την Μάντσεστερ Σίτι ώστε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάζεται πλέον μόλις ένα βαθμό για να καταφέρει το ίδιο.

Μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στους χθεσινούς αγώνες, αφού Κοπεγχάγη και Σαχτάρ Ντονέτσκ μπόρεσαν και απέσπασαν ισοπαλίες στις έδρες τους κόντρα στις ομάδες του Γκουαρντίολα και του Αντσελότι αντίστοιχα οι οποίες αμφότερες έφτασαν τους 10, όμως ο ένας βαθμός ήταν αρκετός για την Σίτι ώστε να κάνει «τσεκ ιν» για την φάση, ενώ η Ρεάλ πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Λειψία εκτός και Σέλτικ εντός για να πάρει το εισιτήριο για ητν επόμενη φάση.

Στους ομίλους που διεξάγονται σήμερα, Νάπολι, Μπάγερν και Ιντερ και Κλαμπ Μπριζ είναι σε θέση να σφραγίσουν από σήμερα τις προκρίσεις τους στην επόμενη φάση. Για την ιταλική ομάδα, αρκετή είναι και η ισοπαλία στον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ ώστε να το καταφέρει, ενώ οι υπόλοιπες χρειάζονται νίκες κόντρα σε Βικτόρια Πλζεν, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα, ώστε να προκριθούν και μαθηματικά από σήμερα.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.