«Είναι λάθος να συγκρίνουμε τον φετινό ΠΑΟΚ με του Λουτσέσκου ή του Σάντος»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, o οποίος τοποθετήθηκε για την χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικήςμας με την Ισπανία, τον ΠΑΟΚαλλά και την Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για την χθεσινή ισοπαλία με την Ισπανία: «Στην φάση που βρισκόμαστε, η ισοπαλία με την Ισπανία ήταν πολύτιμη. Είναι λογικό να έχε αυτή την εμφάνιση η εθνική, έρχονται συνεχώς νέα παιδιά. Μπορεί να μην παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά πήραμε αποτέλεσμα, αυτό μετράει».

Για τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Κάρλος Ζέκα: «Σίγουρα, το να παίζεις στην Εθνική, ειδικά ο Ζέκα που ήταν και στον Παναθηναϊκό πολύ καλός δείχνει πράγματα. Είναι ένας παίκτης, που έχει σταθερή απόδοση στο «7». Είχα έναν προπονητή, που έλεγε θέλω παίκτες σταθερούς. Ο Ζέκα, τέτοιος είναι. Ο ΠΑΟΚ, έχει καλούς παίκτες, ακόμα και ο Σφιντέρσκι που ήταν..ξεχασμένος παίζει πολύ καλά, είναι και στην Εθνική Πολωνίας. Ήρθε νέος προπονητής, άλλαξαν πολλά εντός της ομάδας, είναι λογικό να έχει αυτή την εικόνα. Θα βρει τον δρόμο του, έχει παίκτες. Παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από ότι παλαιότερα. Άλλες συνθήκες υπάρχουν τώρα, είναι λάθος να συγκρίνουμε την ομάδα με αυτή του Σάντος και του Λουτσέσκου. Ο κάθε προπονητής, φέρνει κάτι καινούργιο».

Για την προσπάθεια της Βέροιας: «Μεγάλο κεφάλαιο η Βέροια. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες της Super League. Έχει την οικογένεια Μπίκα που θέλει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει «νοικοκυριό», δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα όσο αναφορά την οργάνωση. Έχουμε καλό προπονητή, τον κ. Δερμιτζάκη. Θα παλέψουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.