Τσαλόπουλος: «Γι' αυτό μπήκα στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Τσαλόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τη σύμπραξή του με τον Θανάση Χατζόπουλο στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μέσω της χορηγίας της εταιρίας του.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Τσαλόπουλος δήλωσε:

Γιατί μένει ενεργός στον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολη περίοδος αλλά από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα και βλέποντας προσπάθειες που έχουν αποτελέσματα και ανθρώπους να προσπαθούν για το καλύτερο, νιώθω την ανάγκη να κάνω πιο εύκολο το έργο τους».

Για τον Θανάση Χατζόπουλο: «Από πέρσι έκανε τρομερή προσπάθεια. Ανέλαβε τις ευθύνες του τμήματος σε μια κρίσιμη στιγμή. Έφερε αξιόλογα αγωνιστικά και διαχειριστικά αποτελέσματα. Νομίζω θα συνεχίσει όπως με την ΑΚΜ με αξιόλογα αποτελέσματα και συν τον διπλασιασμό από τον Ιβάν Σαββίδη θα κλείσουν τρύπες του παρελθόντος. Δεν θα μπορούσα να είμαι εκτός. Οι γιοι μου συμμετείχαν στην ΑΜΚ, εγώ βρήκα άλλο τρόπο για να βοηθήσω. Χρειάζεται κάποιος που θα βάζει το χέρι στην τσέπη είτε διευκολύνοντας προσωρινά είτε ματώνοντας οικονομικά. Το φυσιολογικό, και αυτό είναι το ζητούμενο, είναι με ποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει στην προσπάθεια. Δεν έχουμε δισεκατομμυριούχους στη Θεσσαλονίκη, έχουμε όμως λαό που θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπάρχει προοπτική, βλέπεις φως στο τούνελ άρα πρέπει να τον βοηθήσουμε. Γιατί κινδυνεύουμε να τον χάσουμε (σ.σ τον Χατζόπουλο)».

Αν θα έδινε κάποια συμβουλή στον Θανάση Χατζόπουλο: «Δεν είναι άπειρος, διοικεί μια αρκετά μεγάλη επιχείρηση. Είναι άξιος γη αυτό που κάνει. Δε χρειάζεται να τον συμβουλέψει κανείς. Τα ελέγχει όλα. Δεν περνάει κάτι στο τμήμα μπάσκετ που να μην έχει γνώση. Βρέθηκε στο τμήμα και ένας αξιόλογος προπονητής που μάλλον δεν ξέρει ότι είναι ΠΑΟΚτσής. Ταιριάζουν τα χνώτα μας, έχει διάθεση για δουλειά και πιστεύω θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Γενικά το βόλεϊ στην Ελλάδα διοικείται από ανθρώπους που θέλουν το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πίκρα μου. Δε μιλάω για τους ανθρώπους της ομάδας. Υπάρχει το κατεστημένο των Αθηνών που λειτουργεί για το δικό του συμφέρον. Δεν μπορεί μια ομάδα εκτός Αθηνών να πρωταγωνιστεί για χρόνια. Δε θα προχωρήσει το βόλεϊ, λυπάμαι που το λέω αλλά δε βλέπω προοπτική. Το υπηρέτησα 4 χρόνια με καλά αποτελέσματα. Δεν πήρα μεταγραφή, στον ΠΑΟΚ ήμουν και στον ΠΑΟΚ είμαι. Είναι ένα άλλο κομμάτι του ΠΑΟΚ».

Αν ένα όραμα, όπως αυτό για τη Νέα Τούμπα, γίνει αφορμή για συσπείρωση του κόσμου: «Το νέο γήπεδο θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό μαζί με την πορεία της ομάδας. Και στο μπάσκετ σε έναν τελικό να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ είναι επιτυχία. Η ομάδα είχε απαξιωθεί. Είχε κάποιες αναλαμπές. Αν ο κόσμος δει αποτελέσματα θα έρθει κοντά και θα βοηθήσει. Όλοι πρέπει να συστρατευτούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.