Τσακίρης: «Υποκλινόμαστε σε Τζόλη, Νάστα, Μαρμαρίδη»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Τσακίρης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο δημαρχείο με τον άσο του ΠΑΟΚ Χρήστο Τζόλη και τον Θεόφιλο Νάστα, τον μαθητή που πρώτευσε στις Πανελλάδικές με 19.650 μόρια, την υψηλότερη βαθμολογία σε όλη τη χώρα.  

Μεταξύ άλλων ο Παντελής Τσακίρης δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας. Να μην αδικήσω και τον Χρήστο τον Μαρμαρίδη τον ανερχόμενο παίκτη του Άρη που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με τον Άρη δεν μπόρεσε να έρθει.

Είναι το Ωραιόκαστρο που θέλουμε. Να προβάλλουμε την αριστεία και να δώσουμε το παράδειγμα προς μίμηση. Είναι εξαιρετικά συνεσταλμένα παιδιά, με εντυπωσίασαν με το ήθος τους και όλη η πόλη υποκλίνεται σε αυτούς. Εντυπωσιάστηκα από τον χαρακτήρα τους, πιστεύω εδώ θα φτιάξουν τη ζωή τους και είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε σε ό,τι χρειαστούν».

Νάστας: «Η αριστεία είναι και στον αθλητισμό»

Στην εκπομπή μίλησε και ο Θεόφιλος Νάστας και ρωτήθηκε αν θα ήθελε να βρισκόταν στη θέση του Χρήστου Τζόλη.

«Έκαστος στο είδος του. Η αριστεία δεν είναι μόνο στις επιστήμες αλλά και στα αθλήματα. Εγώ δεν είναι τόσο καλός με το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός δεν είναι εύκολο πράγμα. Αν ασχολούμουν με τον αθλητισμό θα ήθελα να ήμουν στη θέση του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.