Τσακαλώτος: «Εσείς διχάζετε τη χώρα, αποχωρούμε »

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2020

Θέση για την τροπολογία που επιθυμεί να περάσει η Κυβέρνηση σχετικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πήρε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αντίθετος με την τροπολογία, κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία ότι διχάζει τον κόσμο με τις αποφάσεις της και τόνισε ότι το κόμμα του θα ακολουθήσει το δρόμο των ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ και δε θα ψηφίσει.

«Δεν είμαστε μόνο ενάντια σε αυτή την τροπολογία, είμαστε ενάντια σε όλο τον διαχειρισμό που μας έχει φτάσει στα φαινόμενα που περιέγραψε η κυρία υπουργός Πολιτισμού. Θέλουμε όμως, να το ψηφίσετε, ένας, ένας, μία μία με ονομαστική ψηφοφορία και γι’ αυτό που καταθέσατε. Θέλουμε όλοι οι βουλευτές αφού το φτιάξατε αυτό το μπάχαλο να πάρετε και την ευθύνη γι’ αυτό που κάνατε. Ένας, ένας, μία μία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα που είναι ο Αυγενάκης, είναι σε ένα μπαρ και πίνει ουίσκι; Μπορούμε να τον έχουμε εδώ;»

«Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι έβαλε δύο ανθρώπους δικούς του στην Επιτροπή, είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι αφού τους έβαλε μετά είπε ότι δεν του πολυαρέσει το πόρισμα. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι για να διορθώσετε αυτά τα δύο λάθη φέρνεται μία τροπολογία που ουσιαστικά παρεμβαίνει ευθέως στο αυτοδιοίκητο του ποδο0σφαίρου, με αναδρομική ισχύ και μάλιστα καθώς βρίσκεται υπό εκδίκαση η υπόθεση.

Πρέπει να ξέρετε ότι ο διαιτητής που διορθώνει ένα λάθος με ένα άλλο λάθος, τον βρίζουνε οι πάντες. Δεν είναι τρόπος οργάνωσης, έχετε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό τον διχασμό γιατί με τις δικές σας πρακτικές και παρεμβάσεις έγινε αυτό. Θα μπορούσατε αν δεν σας άρεσε η Επιτροπή να είχατε εφαρμόσει το νόμο Βασιλειάδη και να είχατε βάλει μία άλλη επιτροπή που θα είχε την κάλυψη της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων. Δεν σας αρέσει η Βουλή, η λογοδοσία και γι’ αυτό φτάσατε εδώ που φτάσατε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.