Τσαγκρώνης: «Η Κυβέρνηση αποφασίζει, μην τα φορτώνουμε όλα στον Αυγενάκη»

Metrosport Team29 Μαΐου 2021

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα εμπόδια που υπάρχουν για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας και λίγο πριν ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώσει την απαγόρευση συνάθροισης περισσότερων των 150 ανθρώπων.

«Εξαρτάται από τι θέλει ο κ. Λιόλος και ο κ. Φασούλας. Εμείς είμαστε έτοιμοι για εκλογές. Αυτό που προβλέπει και η απόφαση. Η αστυνομία δεν λέει όχι, έβγαλε μία ανακοίνωση που την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει» είπε αρχικά και συνέχισε: «Η Δημοκρατία προβλέπει ότι οι γενικές συνελεύσεις γίνονται παρουσία όλων των μελών. Εκτός αν θέλουν να πετύχουν κάτι άλλο με την ηλεκτρονική διαδικασία. Πιστεύω ότι θα βγει κάτι και θα απαγορευτούν οι εκλογές. Καταλαβαίνω την αγωνία των συναδέλφων που είναι στα σωματεία».

Ο κ.Τσαγκρώνης άφησε αιχμές συνολικά για την κυβέρνηση και όχι αποκλειστικά για τον υφυπουργό αθλητισμού: «Από την στιγμή που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις εκλογές, δεν θα γίνουν. Προσπαθούμε να τα φορτώσουμε όλα στον Αυγενάκη, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Η Κυβέρνηση αποφασίζει, όχι ένας Υπουργός μόνος του. Εν μέσω πανδημίας ζητούσαμε χαρτιά και δόθηκε παράταση ότι μπορούν τα σωματεία μέχρι 31 Αυγούστου. Σήμερα, που δεν είμαστε στην εποχή του στυλό, υπάρχουν στα σάιτ στοιχεία για να φανεί η δραστηριότητα της κάθε ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.