Τσαγκρώνης: «Η ΕΟΚ έχει μία διοίκηση»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ μίλησε για την κατάσταση στην ομοσπονδία του μπάσκετ τονίζοντας ότι υπάρχει μία προσωρινή διοίκηση, αυτή με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και όχι αυτή του Φάνη Χριστοδούλου.

Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης δήλωσε:

Θα υπάρξουν δύο διοικήσεις στην ΕΟΚ: «Υπάρχει μια διοίκηση. Συνεχίστηκε το διακοπέν συμβούλιο. Υπήρχαν 12 μέλη οπότε υπήρχε απαρτία. Με τουλάχιστον 11 άτομα μπορεί να γίνει συνεδρίαση. Είπαμε ότι διακόπτουμε διότι έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ η παραίτηση του Φιλίππου και δεν προλαβαίναμε να ενημερώσουμε τον αντικαταστάτη. Εκεί έγινε η αναβολή για να ειδοποιηθεί ο κ. Καλαιτζάκης που θα έπαιρνε τη θέση του κ. Φιλίππου και να ενημερωθεί».

Θα κατατεθεί μία αίτηση ή δύο για προσωρινή διοίκηση: «Για να έχει απαρτία ένα Δ.Σ απαιτούνται 11 μέλη. Χθες συμμετείχαν 10, δεν υπήρχε απαρτία άρα δεν υπήρχε συμβούλιο. Συνεδρίασαν κάπου και είπαν τα δικά τους. Ορίσαμε πότε θα γίνουν οι εκλογές, στις 30 Μαΐου. Πρέπει να ψηφίσουν όλα τα ενεργά σωματεία. Δεν γίνεται να μένουν έξω σωματεία γιατί δεν πρόλαβαν να φτιάξουν κάποια χαρτιά τα οποία είναι υπερβολικά, λόγω του κορωνοϊού. Γιατί δίνεται διορία με τις 31 Αυγούστου στα σωματεία για εγγραφή στο μητρώο;».

Εκλογές με φυσική παρουσία η ηλεκτρονικά: «Στις 30 Μαΐου σύμφωνα με τα δεδομένα, που στις 13 ανοίγει ο τουρισμός και θα έχουν γίνει εμβόλια, πιστεύω ότι θα μας επιτραπεί να γίνει η συνέλευση με φυσική παρουσία. Η πολιτεία λέει ότι μεέχρι θα έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού».

Για το ότι ο Βασιλακόπουλος φαίνεται να θέλει να παραμείνει: «Στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι με διοικητικά μέτρα προσπαθούν να διώξουν τον κόσμο από τις ομοσπονδίες. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχουν καλέσει σε γενική συνέλευση και κάθε ομοσπονδία να λύσει τα του οίκου της Δυστυχώς υπήρξε αυτή η παρέμβαση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.