Τρύφωνας Σαμαράς: «Είχα φίλο τραβεστί και τον έκρυψα στη ντουλάπα να μην τον δουν οι γονείς μου»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Για τη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, ο γνωστός κομμωτής τόνισε ότι η οικογενειακή θαλπωρή δεν είναι κάτι που τού έλειψε, καθώς έμενε στο πατρικό του μέχρι και την ηλικία των 30 ετών. Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές που αντιμετώπισαν δυσκολίες στην οικογένειά τους.

Μια από αυτές τις στιγμές ήταν και η στιγμή που οι γονείς του έμαθαν για τη σεξουαλική ταυτότητα του γιου τους, με τον πατέρα του να αποκαλύπτει ότι το συναίσθημα που ένιωσε αρχικά ήταν στεναχώρια, ενώ η μητέρα του έκλαιγε ασταμάτητα.

Επιπλέον, τονίζει ότι ήταν αντίθετος με τα πάρτι που ο Τρύφωνας Σαμαράς διοργάνωνε συχνά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι κάποιες φορές είχε χρειαστεί ακόμα και να κρύψει κάποιους από τους καλεσμένους.

«Είχα φίλο τραβεστί και τον έκρυψα στη ντουλάπα να μην τον δουν οι γονείς μου» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι τώρα, πια, πατέρας και γιος αποδέχονται με αγάπη και κατανόηση ο ένας τον άλλον.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.