Τρπισόφσκι: «Θα χαρούμε αν ο Κρμέντσικ αποδεχθεί την πρόταση της Σλάβια»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2021

Ο Μάικλ Κρμέντσικ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσει στην Κλαμπ Μπριζ. Ο Τσέχος επιθετικός έχει δείξει την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν «βομβαρδίσει» τους λογαριασμούς του στα Social Media με μηνύματα παραμονής, όμως και οι ομάδες της πατρίδας του έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Είναι γνωστό πως η Σπάρτα Πράγας δέχθηκε αρνητική απάντηση στην πρότασή της προς τη Μπριζ για τον Μάικλ Κρμέντσικ, όμως η Σλάβια Πράγας περιμένει τις εξελίξεις προσδοκώντας να τον κάνει δικό της, παρ’ ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Αυτό είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του και ο προπονητής της Σλάβια, Γίντριχ Τρπισόφσκι, προσπαθώντας ωστόσο με τον δικό του τρόπο να «πιέσει» προσδοκώντας το «ναι» του Κρμέντσικ, το οποίο όπως τόνισε θα προκαλέσει στον ίδιο και την ομάδα του, χαρά:

«Είμαστε σε επαφές, υπάρχει ενδιαφέρον. Φυσικά οι πιθανότητες μας είναι περιορισμένες αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, κι αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Σε ανάλογο ύφος ο Τρπισόφσκι επανέλαβε με νέα του δήλωση για τον Κρμέντσικ: «Εάν είναι εφικτό, θα χαρούμε αν αποδεχτεί την πρόταση μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.