Όπως στα θρίλερ-Τρόμος στο Χιούστον: 16 νεκροί από serial killer;

Παναγιώτα Απέργη12 Οκτωβρίου 2025

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Χιούστον, στις ΗΠΑ, μετά τον εντοπισμό συνολικά 16 σορών από τον κόλπο White Oak Bayou, με τα αμερικανικά Μέσα να κάνουν ήδη λόγο για θύματα ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Η τελευταία σορός ανασύρθηκε από τον ίδιο κόλπο στις 8 Οκτωβρίου, με τα αίτια θανάτου του άνδρα να μην έχουν ακόμη προσδιοριστεί τις ιατροδικαστικές Αρχές, αν και οι πρώτες αναφορές δεν μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια. Στο μεταξύ, η αστυνομία του Χιούστον δεν έχει καταλήξει σε σύνδεση μεταξύ των θανάτων, προειδοποιώντας τους κατοίκους να μην δίνουν βάση σε σενάρια τρόμου. 

Ωστόσο, ο δήμαρχος του Χιούστον, Τζον Ουίτμαϊρ, αποτίμησε τα συμβάντα «ανησυχητικά», παρατηρώντας ότι «αρκεί με τη διασπορά ψευδών πληροφοριών και την άγρια φημολογία». Μάλιστα, ο Ουίτμαϊρ επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για δράση ενός κατά συρροή δολοφόνο στο Χιούστον, εξηγώντας ότι οι 2.500 μιλίων υδάτινοι δρόμοι της πόλης καθιστούν τα ατυχήματα και τους θανάτους αρκετά εύκολους, ιδιαίτερα σε κοινότητες αστέγων που ζουν κοντά στα νερά. 

Σε κάθε περίπτωση, η ηλικία των θυμάτων εκτίνεται από τα 20 έως και τα 60 έτη, περιλαμβάνοντας τόσο άντρες όσο και γυναίκες, με αρκετούς εξ αυτών να δηλώνοται νεκροί από οικείους τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.