Τρομερός Τέιτουμ χάλασε τα Χριστούγεννα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιώργος Πετρίδης26 Δεκεμβρίου 2022

Η αγωνιστική δράση ανήμερα των Χριστουγέννων είναι πάντα ξεχωριστή για το ΝΒΑ και η φετινή δεν αποτέλεσε εξαίρεση με παιχνίδια που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτά το ντέρμπι της Ανατολής όπου οι Σέλτικς νίκησαν τους Μπακς με έναν εντυπωσιακό Τζέισον Τέιτουμ την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρέθηκε στο καλύτερο βράδυ για τα «ελάφια».

Οι Σέλτικς έφτασαν στην επικράτηση με το ευρύ 139-118 και με τον Τέιτουμ να σημειώνει 41 πόντους με επτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα ενώ 29 με 11/19 σουτ είχε ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 27 πόντους, εννιά ριμπάουντ και τρεις ασίστ αλλά ήταν άστοχος με 9/22 σουτ ενώ θετικός ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ με 23 πόντους, έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Στα αξιοσημείωτα ο καβγάς του Θανάση Αντετοκούνμπο με τον Μάρκους Σμαρτ, με τον έναν να φωνάζει στον άλλον «τα λέμε έξω».

Στην υπόλοιπη δράση της ημέρας των Χριστουγέννων…

Ο Τζόρνταν Πουλ είχε 32 πόντους στη νίκη των Ουόριορς επί των Γκρίζλις με 123-109 παρότι οι πρωταθλητές εξακολουθούν να παίζουν χωρίς τον τραυματία Στεφ Κάρι. Για τους Γκρίζλις ο Τζα Μοράντ είχε 36 πόντους, επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Νωρίτερα οι Μάβερικς ήταν καταιγιστικοί στην τρίτη περίοδο (51-21) και έφτασαν στην επικράτηση επί των Λέικερς με 124-115. Ο Κρίστιαν Γουντ είχε 30 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ για τους νικητές ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 38 πόντους και έξι ριμπάουντ για τους ηττημένους.

Ακόμη οι Σίξερς πέρασαν από τη Νέα Υόρκη με 119-112 με 29 πόντους, 13 ασίστ και τέσσερα κλεψίματα του Τζέιμς Χάρντεν ενώ ο Τζούλιους Ραντλ είχε 35 πόντους για τους Νικς.

Δραματική εξέλιξη είχε το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας αφού οι Νάγκετς νίκησαν τους Σανς στην παράταση με 128-125 με τον Νίκολα Γιόκιτς σε... ημιαγρία κατάσταση με 41 πόντους, 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ! Για τους Σανς που έχασαν με τραυματισμό τον Ντέβιν Μπούκερ στην πρώτη περίοδο αλλά το πάλεψαν ως το τέλος, ο Λάντρι Σαμετ είχε 31 πόντους και έξι ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.