Τρομερό παιχνίδι στο Βέλγιο: Από 2-4 στο 80', 5-5 τελικό!

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2022

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και στην Έουπεν μπαίνει στη λίστα με τα κορυφαία ματς της χρονιάς και σίγουρα το κορυφαίο για τον βέλγικο πρωτάθλημα, καθώς οι δύο ομάδες χάρισαν μια μαγική βραδιά στο ποδοσφαιρικό κοινό, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ από το 80' και μετά, ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 2-4.

Μάλιστα, το ακόμα πιο τρομερό είναι ότι η Ζούλτε Βάρεγκεμ και η Έουπεν είναι από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα του Βελγίου και παρόλα αυτά κατάφεραν να πετύχουν μαζί 10 τέρματα (!) σε μια αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόλις στο 20λεπτό του αγώνα να προηγούνται με 2-0, ενώ η λήξη του πρώτου ημιχρόνου τους βρήκε να είναι μπροστά με 3-2. Στο 56' ανέβασαν και πάλι το δείκτη της διαφορά στα δύο τέρματα (4-2). Φτάνοντας στο 80λεπτό το σκορ παρέμενε υπέρ της Έουπεν, αλλά η Ζούλτε Βάρεγκεμ κρατούσε το καλό για το τέλος και με τρία γκολ σε διάστημα μόλις πέντε λεπτών (!) έφερε τούμπα το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 88' με 5-4.

Και ενώ όλα έδειχναν πως θα μιλούσαμε για μια απίστευτη ανατροπή, οι φιλοξενούμενοι βρήκα τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν στο 90+4', διαμορφώνοντας το τελικό 5-5, σε έναν αγώνα που δύσκολα θα ξεχαστεί και από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.